ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το Σάββατο 23/02/2013 συγκροτήθηκε σε σώμα η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αποτελούμενη από τους  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΩ , ΒΛΑΧΑΒΑ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ,  ΚΑΛΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΚΥΡΙΑΖΗ ΡΟΥΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΛΙΒΑΔΑ ΚΩΣΤΑ, ΜΑΚΡΗ ΑΝΤΡΕΑ, ΜΑΛΛΙΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΧΑΡΙΣ, ΜΑΥΡΕΛΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΠΟΥΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΝΤΑΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΟΚΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΡΟΚΚΑ ΙΣΜΗΝΗ, ΣΑΓΓΑΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΣΚΑΡΛΑΤΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΥΨΑΝΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΦΩΤΗ, ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ,  ΧΑΣΑΠΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, ΨΑΛΤΑΚΟ ΜΙΧΑΛΗ, ΨΥΧΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, οι οποίοι είναι οι  30 αντιπρόσωποι  που ψηφίστηκαν για την συνδιάσκεψη του Δεκέμβρη από τις τοπικές οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ καθώς  και 2 συνδικαλιστές στο Δ.Σ. της  ΕΙΝΑΠ .

Όρισε μία ενδεκαμελή συντονική γραμματεία αποτελούμενη από τους συντρόφους  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΩ, ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΥΡΙΑΖΗ ΡΟΥΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΛΛΙΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΚΡΗ ΑΝΔΡΕΑ,  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΣΚΑΡΛΑΤΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΦΩΤΗ, ΨΑΛΤΑΚΟ ΜΙΧΑΛΗ,  η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 27/02/2013 και όρισε ως συντονιστές τους συντρόφους Γιάννη Μάλλιο  και Μιχάλη Ψαλτάκο.

Ο συντονισμός των δράσεων και των αγώνων των Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είναι επιβεβλημένος τη στιγμή που η Υγεία αποτελεί ένα από τα μεγάλα θύματα του μνημονίου. Μέσα στα άμεσα καθήκοντα της νομαρχιακής ΥΓΕΙΑΣ είναι η ανάδειξη του εναλλακτικού ριζοσπαστικού πολιτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, που θα πλαισιώσει  ιδεολογικά αλλά και θα εμπνευστεί από το κίνημα των Υγειονομικών, δίνοντάς του νικηφόρα προοπτική. Επίσης, η ίδρυση οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ στις Υγειονομικές δομές όπου δεν υφίσταται επί του παρόντος και η διασύνδεσή του με τις τοπικές οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ,  συντονίζοντας τον αγώνα για την προάσπιση και την προαγωγή του παλλαϊκού αιτήματος  για πρόσβαση σε ένα δωρεάν δημόσιο και υψηλού επιπέδου σύστημα Υγείας. 

Advertisements

, , , , , , , , , , , , , ,

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: