ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

cropped-syriza1.jpg

Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Υγείας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το νέο πολυνομοσχέδιο-σκούπα που είναι η απαρχή του νέου Μνημονίου.

Στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνεται εκτός από την κατεδάφιση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων και η διαθεσιμότητα του συνόλου των οδηγών των Νοσοκομείων σε όλη την επικράτεια.

Με αυτόν τον τρόπο εκτός από τη νέα εργασιακή δοκιμασία των εργαζομένων στον κλάδο αυτό, ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη εκχώρηση των δευτερογενών διακομιδών (διακομιδής ασθενών κατ´ οίκον, εξορμήσεις αιμοδοσίας, μεταφορά εργαστηριακών εξετάσεων, μεταφοράς αίματος, πλάσματος, παράγωγα αυτών, φαρμάκων, οργάνων μεταμοσχεύσεων, μεταφορά φαγητού κ.α.) στον ιδιωτικό τομέα και σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Με την διάταξη αυτή διαλύονται απαραίτητες λειτουργίες των νοσοκομείων και αλλοιώνεται η οργανική σύσταση και λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα το κόστος των συγκεκριμένων υπηρεσιών ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα που θα επιβαρύνει τους ήδη περικομμένους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, παρέχοντας άμεσα ζεστό χρήμα στους ιδιώτες.

Στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων οδηγών και συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις τους.

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: