Σχόλιο της Ν.Ε. Υγείας Αττικής ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΙΟΥ.

Μετακίνηση  ιατρού από το Κέντρο Υγείας Σαντορίνης πραγματοποιεί το Υπουργείο Υγείας του κ. Γεωργιάδη παραμονές δημοτικών εκλογών στο Κ.Υ ΙΟΥ  για ένα μήνα.

 

1. Είναι τυχαίο το γεγονός  ότι οι μόνοι οφελειμένοι είναι οι δύο από τους τρεις διορισμένοι σε οργανική θέση γιατροί (παιδίατρος και ακτινολόγος) καθώς και 1 νοσηλευτής, όχι λόγω έλάφρυνσης από τον πολύ μικρό φόρτο εργασίας σε μη τουριστική περίοδο αλλά για να έχουν την ευκαιρία να ακήσουν ανενόχλητοι την προεκλογική τους εξτρατεία με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα παρόλο που ασκούν ιατρικό λειτούργημα;

2 Είναι τυχαίο το γεγονός  ότι οι ως άνω υποψήφιοι ανήκουν στον συνδυασμό του νύν  και υποψήφιου μνημονιακού  δημάρχου που παρεπιπτόντως  υπηρετεί το χώρο της υγείας εξυπηρετώντας τις προσωπκές  επιλογές κ. Γεωργιάδη στην πολιτική για το φάρμακο?

3. Είναι τυχαίο γεγονός ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με την ανοχή του προέδρου του  ΚΥ,  ιδιοκτήτη τοπικού  σουπερ μαρκετ και  επιλογή του στενού περιβάλοντος του πρωθυπουργού ;

Φυσικά όλων αυτών προηγείθηκε προσωπική συνάντηση με τον κ. Γεωργιάδη  των ενδιαφερομένων ( προέδρου Κ Υ, δημάρχου, διευθυντή Κ Υ)

 

Προφανώς υπάρχει πληθώρα συναφών κινήσεων προκειμένου να επιβραβευθεί η  μνημονιακή πολιτική σε όλη την χώρα.

Ίσως μια δημοσιογραφική έρευνα μπορέσει να βρει κάποιες απαντήσεις. Ζούμε εξ’ άλλου σε μια δημοκρατική και με διαφάνεια χώρα.

 

 

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: