Το Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών για τη διακοπή της ψηφοφορίας στον ΙΣΑ.

m_3Το Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει μεθοδεύσεις που καταδεικνύουν ανικανότητα, ανευθυνότητα και πιθανή υστεροβουλία, «με σκοπό να εμποδιστεί η έκφραση της μαζικής δυσφορίας του ιατρικού κόσμου απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και να υπάρξει δυνατότητα ακύρωσης των εκλογών σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν το κατεστημένο σύστημα».

Θυμίζουμε ότι νωρίς το πρωί της Κυριακής διεκόπη αιφνιδίως η εκλογική διαδικασία στον ΙΣΑ, που διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, επειδή είχαν τυπωθεί λάθος τα ψηφοδέλτια δυο παρατάξεων που έχουν αναφορές στη συγκυβέρνηση, κι ενώ είχαν ήδη ψηφίσει  και αποχωρήσει από τον χώρο των εκλογών δεκάδες γιατροί.

chfod(1)
Η διαδικασία ξεκίνησε και πάλι μετά από άνοιγμα που έγινε στις κάλπες, αλλά και τη μεταφορά νέων ψηφοδελτίων. Δόθηκε, επιπλέον, παράταση στην διαδικασία μέχρι τις 19:50 το βράδυ της Κυριακής. Η ψηφοφορία συνεχίζεται και αύριο Δευτέρα 13-10-2014 και λήγει στις 18:50. Το Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών, με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει  μεθοδεύσεις που καταδεικνύουν ανικανότητα, ανευθυνότητα και πιθανή υστεροβουλία, «με σκοπό να εμποδιστεί η έκφραση της μαζικής δυσφορίας του ιατρικού κόσμου απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και να υπάρξει δυνατότητα ακύρωσης των εκλογών σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν το κατεστημένο σύστημα»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι μεθοδεύσεις, η αυθαιρεσία και η αλαζονεία της εξουσίας της συγκυβέρνησης και των εκφραστών της στους μαζικούς φορείς δεν σταματούν πουθενά.

Σήμερα, πρώτη ημέρα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας (ΙΣΑ) και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ), διεκόπη η ψηφοφορία τουλάχιστον για τρεις ώρες, επειδή είχαν τυπωθεί λάθος τα ψηφοδέλτια δυο παρατάξεων.

Καταγγέλλουμε τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις που καταδεικνύουν ανικανότητα, ανευθυνότητα και πιθανή υστεροβουλία, με σκοπό να εμποδιστεί η έκφραση της μαζικής δυσφορίας του ιατρικού κόσμου απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και να υπάρξει δυνατότητα ακύρωσης των εκλογών σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν το κατεστημένο σύστημα.

Είναι καιρός να σταματήσουμε αυτή τη κατάσταση της αυθαιρεσίας και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας να περάσει στα χέρια των ανθρώπων που υπηρετούν την ιατρική και θέλουν να αποκαταστήσουν την αξιοπρέπεια του ιατρικού επαγγέλματος. Να προσφέρουν δημόσιο σύστημα υγείας, υψηλού επιπέδου, δωρεάν για όλους».

 

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: