Καταγγελία για «βολέματα ημετέρων» στο ‘Ελενα Βενιζέλου.

elenaΗ συνδικαλιστική παράταξη «Αγώνας-Αντίσταση-Ανατροπή» του Νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-καταγγελία:

Καταγγέλλουμε την πολιτικά ανάλγητη – αυταρχική – αντιδημοκρατική άσκηση Διοίκησης του Διοικητή Η. Δαλαΐνα, αλλά και του προϊσταμένου του Διοικητή της Α΄ ΥΠΕ οι οποίοι καταργώντας και παραβλέποντας κάθε έννοια στοιχειώδους αξιοκρατίας προβαίνει σε τοποθετήσεις ημετέρων σε θέσεις Διευθυντών και Προϊσταμένων μονάδων του Νοσοκομείου.
Είμαστε ριζικά αντίθετοι σε αυτού του είδους τις τακτικές «τακτοποιήσεων» και «βολέματος δικών μας παιδιών», για οποιαδήποτε αιτία γίνονται.
Κυρίως όμως είμαστε αντίθετοι στην «διαχείριση διοίκησης» με αναξιοκρατία επειδή μόνο και μόνο εξυπηρετεί τις επιταγές μια ανάλγητης πολιτικής για την υγεία.
Ας φροντίσει ο Διοικητής να διεκδικήσει την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας, την αξιοποίηση των ειδικών χαρακτηριστικών που έχει και μπορεί να προσφέρει στο χώρο της υγείας αντί να προσπαθεί να βολέψει όσους του κάνουν τα χατίρια.

Δηλώνουμε ότι:
• Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αξιοκρατική, ομαλή λειτουργία των μονάδων του Νοσοκομείου μας, πέρα και πάνω από οποιουδήποτε είδους παράνομες πράξεις που καταργούν κάθε έννοια αξιοκρατίας και δημοκρατίας στο Δημόσιο Νοσοκομείο μας.
• Θα μας βρει απέναντι σε τέτοιες μεθοδεύσεις και τακτικές προσπάθειας διάλυσης του Νοσοκομείου.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις του Νοσοκομείου να πάρουν θέση για τις συγκεκριμένες ενέργειες της Διοίκησης και να παλέψουν για μια αξιοκρατική, δημοκρατική λειτουργία του Νοσοκομείου μας και του προσωπικού του.

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: