Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Υγείας Αττικής για τον Νίκο Ρωμανό.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑΣΗ Ν.Ε. Υγείας Αττικής εκφράζει την ανησυχία της για την ζωή ενός νέου παιδιού, του Νίκου Ρωμανού, την αλληλεγγύη της και την συμπαράστασή της στον αγώνα του για το αυτονόητο δικαίωμά του να σπουδάσει στην σχολή που πέρασε, δίνοντας εξετάσεις μέσα από την φυλακή.

Ο Νίκος Ρωμανός δίνει την μάχη του, με μόνο όπλο την ζωή του, για δημοκρατικά δικαιώματα, ελευθερίες, αξιοπρέπεια, απέναντι σε ένα αυταρχικό κράτος που «εκδικείται» ανθρώπους που παλεύουν για αρχές, αξίες και κοινωνική δικαιοσύνη.

Η αποκάλυψη της αστικής βαρβαρότητας είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής – οικονομικής – κοινωνικής ζωής του λαού μας. Η υπεράσπιση του Νίκου Ρωμανού γίνεται υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αίμα και που σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά δίνει βορά στις ορέξεις της τρόικα.

Η Ν.Ε. Υγείας Αττικής καταδικάζει την αναλγησία της κυβέρνησης. Θεωρούμε αδιανόητο σήμερα να εξυφαίνονται παιχνίδια πολιτικών σκοπιμοτήτων με την ζωή ενός 19χρονου. Συμπαριστάμεθα στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό και ζητάμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης την ικανοποίηση των αιτημάτων του, που η ίδια η πολιτεία που τα θέσπισε τώρα τα παραβιάζει.

Η Νομαρχική Επιτροπή Υγείας Αττικής

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: